Fordeler med WordPress

Hovedfordelene med WordPress for det norske publikum er at det er lett anvendelig, uendelig med API muligheter for utviklere og ikke minst det har den beste norske språkpakken av gratis programvare for publisering av webinnhold.

wordpress

Det har også en av de mest aktive norske foraene og du kan regne med å få svar i løpet av kort tid om du viser interesse og er litt aktiv selv.

Et annet aspekt med wordpress som gjør det så populært er at de administrative verktøyene er veldig oversiktelig, også på norsk.

Med WordPress kan man lage alt ifra blogger, nettbutikker, forum, wikisider og artikkelbaserte nyhetssider. Alt finnes som tillegg når du logger deg inn på administratorsiden til WordPress.

Det er lett for en nettbutikk å holde orden på kampanjer, nyhetsbrev og abonnenter av en tjeneste, og er det noe man savner så er det en veldig stor sannsynlighet at du kan finne tilleggspakke på WordPress sin imponerende store database som kan hjelpe deg med akkurat det du trenger. Det er dog ikke alltid like lett å finne tillegsprogrammer på norsk. Men for norske nettbutikker er det for eksempel 5 museklikk så har du importert postens tillegsprogram med kalkulering av porto, beregnet leveringstid osv.