Få en gratis design til bloggen

Når du skal starte blogg er det meningsløst å betale store summer for en egen design. Det finnes mange fine bloggtema på nett som ikke koster en krone!

Med en såkalt «template» så er det veldig lett å komme i gang med bloggingen. Det gjelder først og fremst bare å velge den riktige.

Stort utvalg

Det finnes mange kostnadsfrie design på internett. Alt man gjør er å laste ned en av dem og installere det på bloggen. Variasjonen er stor og du finner bakgrunnstema til alt fra banksider til portaler om dyrehold. For å komme i gang må man sjekke fremgangsmåten i eget innholdssystem.

Mange muligheter

Om man har en standardløsning som Blogger eller WordPress er det vanligvis enkelt å endre en design. Om man benytter andre systemer må man sette seg nærmere inn i hvordan man kan gjøre endringer. Alt blir uansett veldig mye enklere når du endelig har fått installert en «template». Da er det bare å komme i gang med bloggingen. Det viktigste er jo tross alt artiklene som man legger ut på nettsiden. Det er dette som publikum har fokus på når de vurderer om de vil lese videre. En solid design hjelper likevel når man skal skape et godt førsteinntrykk.

Det er for de fleste meningsløst å bruke store summer på en unik design for bloggen. Det er mye bedre å se seg om etter alternativer som ikke koster penger. Det finnes så mange varianter på internett at man uansett kan skille seg ut i mengden. Dette gjør at man kan bruke større ressurser på andre aktiviteter som markedsføring. Slik sørger man for at enda flere oppdager bloggen med en gang den er lansert. Det viktigste er uansett at du skriver spennende artikler som er relevante for de leserne som er i din målgruppe.